top of page
  • Writer's pictureSimona

Good morning! :) / Dobré ráno! :)

Hello :), even though today morning I started with milk rice the first recipe for breakfast I want to add here is a recipe for a bread with avocado spread which you can make with many different variations. My favorite are with pomegranate, herbs or with an egg on the top with orange, there are many variations, just choose which suits you the best according to you own.


Recipe: make a toast, avocado spread (avocado, salt, pepper, 1 piece of garlic, mix in mixer, add some lemon juice at the very end). You can add some pomegranate, herbs or cook an egg just on a bit of olive oil, cut orange on small pieces. On toast put ur avocado spread, egg (the yalk cut on 4 pieces and let inside run out on bread) add on top orange pieces, sesame seeds, sunflower seeds, bit of pepper, parsley pieces and your perfect breakfast are done. :)






Ahojte, dnešné rano som síce začala s mliečnou ryžou, ale keď sem chcem dať niečo čo si obvykle na raňajky robím musia to byť ako prvé moje najobľúbenejšie raňajky, ktoré sa dajú robiť na xy verzií a stále budú chutiť super. Jedná sa o toast s avokádovou pomazánkou, viete si ho pripraviť či už len osobitne alebo s granátovým jablkom, s vajíčkom a pomarančom, v chuti sa medze nekladú. :)


Recept: spravte si toast, avokadovú pomazánku

(avokádo vydlabete do misky, pridáte soľ,

korenie, 1 pretlačený strúčik cesnaku, zmixujete, alebo pomačkáte vidličkou, na záver pokvapkáte citrónom, podľa chuti, hotovo). Stačí posypať granátovým jablkom, bylinkami alebo si urobte na trochu oliv. oleji vajce, pomaranč nakrájajte na kúsky. Skladáte: toast, avokádová pomazánka, vajce (žltko rozrežte na 4 časti a nechajte vytiecť na toast), posypte pomarančom, sezamom, slnečnicovými semienkami, trochou korenia a petržlenovej vňate na záver, alebo hocičím čo máte doma :). Dobrú chuť.


60 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page